banneer
Dom > O nas

TOPTION je profesionalni ponudnik rešitev za laboratorijske rešitve in vsi namenjeni zagotavljanju najboljših rešitev in izdelkov za globalne kupce, ki delajo na področju biologije, kemije, farmacije, analize okolja, hrane, akademskih raziskav itd. Ne glede na področje, na katerem delate, smo si prizadevamo za isti cilj: da vam zagotovimo najprimernejše rešitve in izdelke, da bo vaše raziskave natančnejše in učinkovitejše.


Sedež TOPTION se nahaja v Xi'anu na Kitajskem, kjer je na lastno stotih univerz in raziskovalnih inštitutov in je znana kot tisočletna dolgoletna kultura zgodovine. Poglobljena kultura in močni znanstveniki vam neprestano rešujejo boljše izdelke, rešitve in storitve.


Glavni izdelki vsebujejo kemični sintezni reaktor, rotacijski uparjalnik, tankoplastni uparjalnik, fotokemični reaktor, visokotlačni reaktor, sušilni stroj za sušenje, sušilni pršilnik itd. Blagovna znamka TOPTION ima lasten visok ugled v več kot 70 državah in regijah, zagotavlja tehnično podporo za več deset več tisoč organizacij za reševanje problemov v okviru svojih raziskav, posebej za univerzo, raziskovalne inštitute, industrije, inšpekcijske agencije itd. Spodbujanje tehnološkega napredka in izboljšanje človeškega življenja je družabna misija TOPTION .


Verjamemo, da lahko samo najboljša kakovost, najbolj vodilna tehnologija, najbolj popolna rešitev in večina strokovnih storitev, uresničijo poslanstvo in vizija. Zato bomo v nenehnih inovacijah in trdem delu ohranjali najboljše rešitve in izdelke ter vam omogočili natančnejše in učinkovitejše raziskovanje.

Smo mlada, strokovna in ustvarjalna ekipa,

Smo odjemalska in odgovorna ekipa.


Naše poslanstvo: izboljšajte natančnost in učinkovitost vaše raziskave.

Naša vizija: Postati najbolj konkurenčen ponudnik rešitev za laboratorijske rešitve na svetu.

Naša vrednost: skupna raba in win-win, uspeh strank, biti hvaležni, naraščajoči, inovativni in odgovorni.