banneer
Dom > Izdelki >> Laboratorijski reaktor >> Hidrotermalni reaktor

Visokotlačni hidrotermalni reaktor

Visokotlačni hidrotermalni reaktor
Klepetaj zdaj

Podrobnosti izdelka

Če ste iščejo kemikalije, biologije, farmacevtske in prehrambene Visokotlačni hidrotermalni reaktor iz Kitajske Visokotlačni hidrotermalni reaktor, reaktor iz nerjavečega jekla, mini hidrotermalni sintezo reaktor, hidrotermalni avtoklav, 10 ml hidrotermalni reaktor, 25 ml hidrotermalni sintezo reaktor proizvajalcev, dobaviteljev in facoty, ali preverjanje Visokotlačni hidrotermalni reaktor prilagajanja in oblikovanje z poklicni dobavitelj na Kitajskem, vas prosimo, da kontaktirate Toption Instrument.

Hidrotermalni sintezo reaktor

Hidrotermalni sintezo reaktorja je reaktor je toption podjetje ponudbe sintetičnih kemikalij v določeni temperaturi, tlačni pogoji. To se pogosto uporablja v novih materialov, energije, okoljsko inženirstvo in poskusov znanstvene raziskave, je mali reaktor, ki se običajno uporabljajo v univerzitetnega poučevanja, raziskovalne enote za znanstvene raziskave.

Hidrotermalni sintezo reaktor sprejme visoko kakovostnega nerjavečega jekla, kotel in pokrov kotlička, pečat so vijaki gospodarstva zapiranje vrstice in dve spiralni žleze vrste dve vrsti. Uporaba: zmanjšanje volumna, koristi več reaktor, ogrevanje v isti reakciji delujejo temperatura tank. Hidrotermalni sintezo reaktorja so PTFE, podloga notranjosti, lepe oblike, primerno strukturo in enostavno delovanje.

Kisline in alkalije proti koroziji. Glede na dejanske potrebe subjektov, kotliček telo morda konfiguriran z več specifikacij sluznice. (na primer: 100ml kotliček telo 100ml in 50ml podloga dveh nizov. 50ml kotliček telesa opremljen s 50ml in 25ml podloga dvoje), praktična in ekonomična. Lahko po meri madespecial vrste glede na uporabnikove potrebe, kot so: 150 ml, 200 ml, 250 ml, 300 ml, 350 ml, 400 ml, 450 ml, 500 ml. varno temperature je 200 ° C, najvišji tlak 3 Mpa.

Prednosti reaktorja hidrotermalni sintezo:

1. hidrotermalni reaktor farmacevtskih

2. visoka stopnja vakuumsko

3. dobro tesnjenje

4. iz nerjavečega jekla lupine, PTFE linijske

Opis reaktorja hidrotermalni sintezo:

1. hidrotermalni sintezo reaktor, znan tudi kot polimerizacije reaktorjev;

2. prebavo rezervoarji, visoko tlačni rezervoar prebavo;

Značilnosti:

1, dobra korozijska odpornost, razlitja nevarnih snovi, onesnaževanje, varnosti za uporabo.

2, temperature, dvig, hitro raztopimo brez izgube, težko v normalnih razmerah v raztopljeni vzorce in vzorce, ki vsebujejo hlapljive elemente.

3, lep videz, razumno strukture, enostavno upravljanje in skrajša čas analize, z zanesljivih podatkov.

4, ki vsebuje Teflon skoznik, dvojni nego, tako bi lahko surovine, kisline, alkalije in tako naprej.

5, lahko zamenjate platinskem lončku rešiti analizo elementov v sledovih v visoke čistosti glinice raztapljanje ukvarjajo s problemi.

Tehnične parametre:


Model

Materiala

Zmogljivosti

Pripombo

TOPT-HT25

Skorja je iz kvalitetnega nerjavečega jekla;

Linijskih materialov je posebno PTFE

25ml

1. varno temperature je 200° C

2. delovni pritisk ≤2 Mpa (površinski tlak)

3. Tempe, ogrevanje in hlajenje hitrost: ≤ 5℃ / min

TOPT-HT50

50ml

TOPT-HT100

100ml

TOPT-HT150

150ml

TOPT-HT200

200ml

TOPT-HT250

250ml

TOPT-HT500

500ml


Visoke kakovosti PTFE linijskePTFE linijske
Kitajska hidrotermalni sintetizatorlaboratorij iz nerjavečega jekla reaktorinox avtoklavreaktor iz nerjavečega jeklaXi'an mini laboratorij reaktorToption hidrotermalni reaktor


Toption storitev

Naša ekipa

Povpraševanje