banneer
Dom > Izdelki >> Instrument za prenos tekočin >> Vakuumski aspiracijski sistem

Iz filma Photoreactor

Iz filma Photoreactor
Klepetaj zdaj

Podrobnosti izdelka

Če ste iščejo kemijske, biologije, farmacevtske in hrane iz filma photoreactor iz Kitajske spadajo film photoreactor, spadajo filmski laboratorij photoreactor, 500ml spadajo film photoreactor, 1000ml spadajo film photoreactor, 3000ml spadajo film fotokemičnih reaktor, 5000ml spadajo film fotokemičnih reaktor proizvajalci, dobavitelji in facoty, ali preverjanje iz filma photoreactor prilagoditev in oblikovanje z poklicni dobavitelj na Kitajskem, vas prosimo, da kontaktirate Toption Instrument.

Fotokemičnih reaktor / fotokemična reakcija aparat / sintezo preko foto kemija je pogosto uporabljena metoda. Organski predstavi pogosto uspe le zaradi sevanja z UV-svetlobo ali bo treba pospešiti. Fotokemijske reakcije se pogosto izvajajo pri sobni temperaturi in tako so nežnejši kot druge toplotne pro-cesses. Photoreactors imajo širok spekter uporabe, npr. v sintezo, analizo in odpadne vode.

Gradnja iz filma Photoreactor sevanja plovila je glavni sestavnih nent reaktorja. Ima prostornino pribl. 200 ml in razlikovati s srebrno prevleko visoko vakuumske jakno s trakovi stran in temperne jakno. COO-ling cevi in cev potapljanjem, tako izdelan iz kremenovega stekla, se nahajajo v posodi sevanja. Promet opravi prisilno obtočno črpalko "Sistem TOPT", ki je pod nadzorom nadzorni enote. Dostava je sestavljen iz štirih pomožnih plovil z nosilci, 100, 250, 500 in 1000 ml, kot tudi nizke temperature termometer za nizko temperaturna območja med-30 ° C in + 100 ° C in majhne koščke.

Naslednje prednosti:

■An dobrega pretoka tekočine na sevana znotraj reaktorja.

■Due iz filma načela, intenzivno sevanje je dosegel.

■Only majhni količini tekočine je treba.

■Operations na nizko temperaturnem področju zagotoviti več uporabe objektov.

■Used materialov iz borosilikatnega stekla 3.3, kvarčno steklo in plastični deli PTFE.

Fotokemična reakcija aparati/fotokemičnih reaktor tehnični podatki:

Gradnja iz filma Photoreactor


Model

TOPT-200FR

TOPT-500FR

TOPT-700FR

TOPT-1500FR

Svetlobni vir energije

200W

500W

700W

1500W

Svetlobni vir življenja

1000H

1000H

1000H

1000H

Učinkovito dolgo

57MM

77MM

97MM

128MM

Vrsta seznama plast

emulgirne zmogljivosti

500ML、1000ML、3000ML、5000ML

Vrsta dvoslojni

emulgirne zmogljivosti

500ML、1000ML、3000ML、5000ML

Strukturo stekla

Type、B vrsta

Gradnja na

Padanje hitrosti

2000 RPM

Povezavo materiala

PTFE

Delovanje Material

316L

TOPTION je specializirano za proizvodnjo in prodajo fotokemičnih steklo reaktor, UV steklo Reaktorski sistem, ksenon steklo reaktor, enoslojni steklo reaktor, dvoslojno steklo reaktor, troslojno steklo reaktor, termostatski opreme, LED za kavo, ultrazvočno instrument, spray sušilnika, pridobivanja naprave in tako naprej.

Z izkušnjami 11-yaeas in po 8-leto razvoju mi je pridobil povečanje domačih in tujih tržni delež in uživali ugled v industriji, naši izdelki se uporabljajo za veliko univerzo in znanstveno raziskovalnih ustanov na številnih področjih.  Vam izdelamo tudi vrste opreme glede na vaše potrebe. Verjamemo, da kakovost ne bo pustil. TOPTION podjetje lahko custimezed različne specifikacije sistema steklo reaktor, menimo, da "TOPTION" bo "Zgoraj možnost".

Dobrodošli v meri Design! Pls, ne oklevajte, da nas kontaktirate, Dobrodošli!


Povpraševanje