banneer
Dom > Izdelki >> Instrument za prenos tekočin >> Vakuumski aspiracijski sistem

MINI fotokemičnih reaktor

MINI fotokemičnih reaktor
Klepetaj zdaj

Podrobnosti izdelka

Če iščete za kemikalije, biologije, farmacevtske in prehrambene mini fotokemičnih reaktor iz Kitajske mini fotokemičnih reaktor, prenosni fotokemičnih reaktor, ročni fotokemičnih reaktor, 5ml Fotokemijske reakcije aparat, 10ml Fotokemijske reakcije aparat, 15ml Fotokemijske reakcije aparat proizvajalci, dobavitelji in facoty, ali preverjanje mini reaktor fotokemičnih prilagoditev in oblikovanje z poklicni dobavitelj na Kitajskem, vas prosimo, da kontaktirate Toption Instrument.

Na mikroravni Photochemical reakcija aparat /Trace Fotokemijske reakcije

Na mikroravni Photochemical reakcija aparat /Trace fotokemičnih reakcij, predvsem, da bi izsledil photocatalytic reakcijo in oblikovanje, vsako reakcijo zmogljivosti je 5-100 ML, ki lahko zmanjšajo nevarnosti sevanja, odpadki materiala; naprava od znotraj in zunaj reaktorja, notranje naprave za water-cooling zaščito, zunanji sloj glavni reaktor, PTFE pokrovčkom in fluor gume pečat bi se plast vmesnika na dnu, zunanji reaktorja z plina vmesnik, krmljenje in drugih funkcij; prenosni komplet, majhnost natančen strukturo, primerna za študij fotokemijskih sled uporablja absolutno prednost!

Prednosti in značilnosti:

Sestava glavnih sestavljajo vir svetlobe aparat, steklo reakcijsko posodo, kremen vir svetlobe varstvo hladilno pastjo, PTFE plombo, polnjenje naprave itd.;

■ za sled tekočina - tekočina, plin - tekoče, trdno - tekoče snovi kot so reakcije, manj porabe, natančnost;

Nabor naprav je majhna, lepe videz, priročno, nevarnost nizko sevanja;

■ strukturo modela, reakcija stanje in naše tovarne miniaturni, pilotni proizvod doslednost, omogočili znanstvene raziskave stopnjevali;

Seznam konfiguracije:


Vrsta

TOPT-MINI

ime

Aparat za reakcijo na mikroravni Photochemical

Standardni reaktor

1, Merkur svetilka moč oskrbe krmilnik lahko izvede 5W in 10W, 20W druge specifikacije;
(neobvezno 185NM, 254NM, 310NM, 360NM in druge specifikacije)
2, steklo reakcijsko posodo se lahko uporablja 5-15ML, 5-30ML, 5-100ML in druge specifikacije;
3, kremenovega stekla zaščiti hladilno pastjo;
4, s vmesniku dnu filter prezračevanje;
5, reaktor, je na voljo z določitvijo naprave;
6, prenosni polje;


o nas:

TOPTION je specializirano za proizvodnjo in prodajo fotokemičnih steklo reaktor, UV steklo Reaktorski sistem, ksenon steklo reaktor, enoslojni steklo reaktor, dvoslojno steklo reaktor, troslojno steklo reaktor, termostatski opreme, LED za kavo, ultrazvočno instrument, spray za lase, sušilnik, črpanje naprave in tako naprej zraka.

Z 8-yaeas izkušnje in po 8-leto razvoju mi je pridobil povečanje domačih in tujih tržni delež in uživali ugled v industriji, naši izdelki se uporabljajo za veliko univerzo in znanstveno raziskovalnih ustanov na številnih področjih.  Vam izdelamo tudi vrste opreme glede na vaše potrebe. Verjamemo, da kakovost ne bo pustil. TOPTION podjetje lahko custimezed različne specifikacije sistema steklo reaktor, menimo, da "TOPTION" bo "Zgoraj možnost".

Dobrodošli v meri Design! Pls, ne oklevajte, da nas kontaktirate, Dobrodošli!


Povpraševanje