banneer
Dom > Izdelki >> Instrument za prenos tekočin >> Vakuumski aspiracijski sistem

Vzporedni vir svetlobe

Vzporedni vir svetlobe
Klepetaj zdaj

Podrobnosti izdelka

Če iščete kemijske, biologije, farmacevtske in hrane vzporedni vir svetlobe iz vzporedni vir svetlobe Kitajska, ksenonski vir svetlobe, živosrebrno svetilko, xenon svetilka, vidna vzporedni vir svetlobe, vzporedno uv svetlobo vir proizvajalci, dobavitelji in facoty, ali preverjanje vzporedno svetlobo vir prilagajanja in oblikovanje z poklicni dobavitelj na Kitajskem, vas prosimo, da kontaktirate Toption Instrument.

Ultravijolični (vidna) vzporedni vir svetlobe

Ultravijolični (vidna) vzporedni vir svetlobe je TOPTION tovarno za ustanovitev skupne razvoj na podoben tujih dodatne opreme, svojo prednost laži v posebni svetlobni vir zagotavlja visoko trdnost, stabilno svetlobo mesta. Enostavna uporaba, edinstveno zasnovo, krepitev kondenzator, zračno hlajeni mikro prenosen načrt, moč oskrbe naprave in druge pomembne lastnosti stabilnosti Svetlobna telesa postane stabilen in učinkovit vir svetlobe, optični laboratorij dobava Fotokemijske reakcije in drugih krajih, najboljših izdelkov, ob istem času, TOPTION factory je le domače tovarne R & D in proizvodnjo. (izključno domače proizvodnje, podrobnosti si oglejte v so www.toption-china.com)

Ultravijolični (vidna) vzporedni vir svetlobe je večnamensko, široko prilagodljivost, in light je izdelek količina domače Sončevega maksimuma, doma in v tujini so več kot 300 laboratorijev. Poleg študija sončne celice, se lahko uporablja za fotoelektrično odgovor tip naprave testiranja, površinsko photovoltage spektroskopijo, biološke svetlobo, photocatalytic, površinske napake analizo, UV obsevanje, UV strjevanje, tekočih kristalov materiala raziskave, UV photopolymerization, UV vzbujanje fluorescence in drugim znanstvenoraziskovalnih polje. Sistem lahko uporablja samostojno, lahko uporablja tudi v kombinaciji z analizo različnih preskusnih sistemov. Modularna strukturo, da zagotovi stranke upogljiv zunanja podoba predkupna pravica. Visoko zanesljivo napajanje sprejet v sistemu. Naše podjetje proizvaja z različnimi dodatki lahko različne obsevanje modela vira svetlobe točke, vzporedno svetlobe, proizvodnji vlaknin.

Prednosti in značilnosti Fotokemijske reakcije aparat vira

■ zrcalne sončne aluminija elipsoidnega ogledalo, ogledalo je material aluminij žigosanje, notranje površine vrste elipsoida elipsoida, ogledalo po rotacijski brušenje diamanta, visoko temperaturo vakuumsko film oblikovana po visoki učinkovitosti in stabilnosti zadnjega, odboja vidne svetlobe je več kot 95 %.

■luminary mikro mobilno napravo, napravo lahko spremenite light telo in bolj elipsoidne ogledalo mikro razdalja, poudarek spremembam odraža svetlobe, za zadovoljevanje potreb različnih strank za močno s poudarkom.

■ polje je LPO visoke intenzivnosti svetlobe oskrbe design, zmanjšamo vsaj ozona sprostitev, ob istem času, smo z ventilom dušika, lahko poveča ozona in dušika reakcija, da bi še dodatno nadzirate sprostitev ozona.

■Adapter oblikovanje edinstvene svetlobe, lahko da Svetlobna telesa z različnimi vrstami združljiv porabe modela Svetlobna telesa, ob istem času, na skupnem trgu specifikacij, zadovoljiti kupca prilagodljiv izbira alternativ potrošni material.

■Supplies gospodarstvo: sem rastlin s simulirano svetlobe vir osvetlitev dobave je najnižja v državi, photocatalytic razgradnje plina, ki proizvajajo naprave pozno dobave najbolj pomembno.

Pregled zgoraj navedenih lastnosti, lahko vidimo, da gospodarske, trajnostni, praktični, učinkovit, stabilen, napreden izdelek je največji svetla točka z edinstveno aplikacije v optiko laboratorij za visoko zmogljiv in stabilen vir oskrbe in pretvorbo, fotokemična reakcija, optičen predstavljiv sistem itd...

Tehnični podatki:

Vzporedni vir svetlobe TOP-XTM UV (vidno)

Model

Tip Svetlobna telesa

Svetlobna telesa moč

TOP - X 300

ksenonsko lučjo

300W

živo srebro sijalke

300W


TOP - X 500

ksenonsko lučjo

500W

živo srebro sijalke

500W


Ksenon živosrebrno svetilko

500W


TOP - X 1000

ksenonsko lučjo

1000W

živo srebro sijalke

1000W


Ksenon živosrebrno svetilko

1000W


Konfiguracija vsebuje: Svetlobna telesa dobava naprave, visoke intenzivnosti s poudarkom naprave,

učinkovit hladilni promet naprava, Svetlobna telesa gibanje razdaljo napravo za nastavitev!

Opomba: Svetlobna telesa lahko delež svetlobe prilagajanje naprave!

o nas:

TOPTION je specializirano za proizvodnjo in prodajo fotokemičnih steklo reaktor, UV steklo Reaktorski sistem, ksenon steklo reaktor, enoslojni steklo reaktor, dvoslojno steklo reaktor, troslojno steklo reaktor, termostatski opreme, LED za kavo, ultrazvočno instrument, spray za lase, sušilnik, črpanje naprave in tako naprej zraka.

Z 8-yaeas izkušnje in po 8-leto razvoju mi je pridobil povečanje domačih in tujih tržni delež in uživali ugled v industriji, naši izdelki se uporabljajo za veliko univerzo in znanstveno raziskovalnih ustanov na številnih področjih.  Vam izdelamo tudi vrste opreme glede na vaše potrebe. Verjamemo, da kakovost ne bo pustil. TOPTION podjetje lahko custimezed različne specifikacije sistema steklo reaktor, menimo, da "TOPTION" bo "Zgoraj možnost".

Dobrodošli v meri Design! Pls, ne oklevajte, da nas kontaktirate, Dobrodošli!


Povpraševanje